törstig, träig torsdag och flitig fredag

Igår gick jag, Jenny och Johan 2 km i snöväder för att köpa varsin låda 12-pack öl för att sen bära hem dem i mer snöväder och motvind. Men vad gör man inte för alkohol? Vi är ju svenskar, vi behöver lite lösningsmedel! Så snö har det alltså kommit, men idag blaskar den bort.
  
Från fönstret.                                  Campus.

Så torsdagar en lång föreläsningdag men dagen med de bästa föreläsningarna och labben. Dock blir man ju lite trött efter lunchen och jag upptäckte att boblioteket hade sköna, insuttna fåtöljer som passar ypperligt för en middagslur! På eftermiddagslabben fick vi bygga en bro av glasspinnar. Den skulle vara minst 40 cm lång och hålla för 5 pound. Det var förstås inte allt vi skulle göra, utan nu ska vi skriva en kort rapport och beskriva den som ett system. Men så här awesome blev den och det är upp till bevis nästa torsdag om den håller!

Byggd av endast glasspinnar och gummisnoddar!

En flitig fredag har det varit minsann. Det enda man behöver är en motiverad Jenny! Nästan en timmes plugg innan jag hade föreläsning/gruppuppgift, tillbaka till jenny och boken och en timme till, lunch, en föreläsning till,
gym, städat rummet, toa etc och nu lite mailläsning och bloggskrivande innan middagen. Kanske hinner lite mer plugg efteråt innan det är dags för att fixa till sig för husfesten som är ikväll. Det ska bli himla skoj!

Kommentarer
Postat av: Bögobert

FAN VA GAY

2012-10-24 @ 14:17:29
URL: http://pornhub.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0