Get that Saturday Morning Feeling

Så veckan blev inte riktigt som vi hade planerat när det kom till snowboardåkning och matnyttighet. Pluggats har det gjorts (kanske inte lika effektivt som tänkt) och mid-term har skrivits. Fredag blev bra trots frånvarande av fest, det blev hockey, öl och popcorn med ett gäng kanadensare, Jenny och Molly (Australien).

Imorse vaknade vi upp till ett vinterlandskap med 1 dm nysnö, och ut begav vi oss som planerat! Ner till Farmers Market tog vi oss på oplogade/slaskiga trottarer med snövalar vid varje trottoarslut. Till frukost fick det bli nypressad (pressas på plats) apelsinjuice och en curry bratwurst.

Efter den korta visiten på marknaded promenerade vi bort till The Old Train Bridge som idag är en gång- och cykelbro. Det finns inte längre någon tågräls som går till Fredericton, den försvann i mitten på 1990-talet. Idag fungerar banvallarna som gångstråk och tydligen en del av Trans Canada Trail - ett projekt som går ut på att länka samman kusterna med gång- och rekreationsstråk! Vi gick över bron, vände, och traskade hem igen, fulla av friluftsliv. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0