Det närmar sig!

Om 15 timmar lyfter flyget från Arlanda som ska ta mig till Montréal och Canada via Frankfurt och Toronto. En flygtur som är beräknad till 16 timmar. Framme i Montréal ska jag bo på hostel i tre nätter innan jag tar nattåget till Muncton den första dagen på det nya året. Från Muncton har jag ytterligare två timmar med buss tills jag äntligen är framme i Fredericton där jag ska spendera natt och dag som utbytesstudent fram till maj! Första natten i Fredericton bjuder också på hostel eftersom jag inte får tillgång till mitt rum fören följande dag. En dag då allt adminstrativt ska fixas, utbytesstudenter ska hälsas på och UNB's campus ska bekantas. Redan den 4 januari drar kurserna igång och då får vi se vad jag tillslut har valt.

Nu är det i stort sätt bara ett par skor och de sista byxorna som hänger på tork som ska packas ner i ryggsäcken. Verkar som det allra nödvändigaste har fått plats. Den här gången är det inte så mycket ryggsäcken som är liten utan handväskan. Dator, böcker, penna, papper, pass, pengar, biljetter och tusen andra attiraljer som åker med i sista sekund. Det får mig att tänka på den fantastiska resa jag gjorde med Camilla för ett år sen!

Denna gång är endast säcken min kompanjon men jag är säker på att det kommer bli ett riktigt äventyr! Nu är det bäst jag fixar med det sista innan det blir mysig biokväll med familj och annat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0