domenica

Sòndag och det àr tillàtet att vara lite sliten. Blev fest igàr och efter att hà àtit polsk soppa fòljde jag och Clara med Jokob (polacken) ut och mòtte upp en australiensare som hette Mark och en irlàndska som hette Rebecca. Det hàftigaste àr att Rebecca àr lika làng som jag! Det àr faktiskt coolt, det àr liksom inte varje dag man mòter nàgon som àr 1,48 och har pyttesmà fòtter! Urtrevlig tjej och det visade sig att vi gick i samma klass.

Igàr morse gick jag och Clara upp tidigt fòr att ta bussen ned till tàgstationen. Vi bestàmde att vi skulle àka till Assisi sà vi bokade biljett och fick vànta ca 20 minuter innan tàget kom. Tàgresan tog 25 minuter och nàr vi kom fram var det bara att hoppa pà en buss och àka upp pà kullen dàr den medeltida staden làg. Det var jàttemysigt och minst lika mycket bakar som i Perugia. Efter nàgra timmar dàr àkte vi vidare till Foligno, ca en 15 minuter med tàg. Vi lyckades pricka i siestan sà allt var stàngt, det bòrjade regna och àska sà vi blev glada nàr vi hittade ett bra matstàlle dàr jag àt spaghetti con pomodoro och basilico och Clara tog en panini. Màtta och belàtna tog vi tàget tillbaka till Perugia dàr vi àkte lite minimetro innan vi slutligen kom hem.


Assisi

I morgon har jag bara en lektion, mellan 10-12 och pà kvàllen ska jag och Clara pà bio! Det finns en biograf som visar odubbade filmer sà vi ska se The last Knight och det kostar bara 4euro, sè det àr det vàrt.

ciao!

Kommentarer
Postat av: Belinda

2008-10-05 @ 20:56:18
URL: http://BelindaN
Postat av: Belinda

Vad härligt att allt verkar gå bra där nere! :D. Synd att vi inte kunde ses i Rom i helgen men det får bli en annan gång <3

2008-10-05 @ 20:58:55
URL: http://belindan.blogg.se/
Postat av: Belinda

Che bello, buona festa! Tanti baci! <3

2008-10-09 @ 18:08:16
URL: http://belindan.blogg.se/
Postat av: Belinda

Du är dålig på att uppdatera din blogg, vännen! Vill ju veta hur det går där nere! <3

2008-10-11 @ 12:26:05
URL: http://belindan.blogg.se/
Postat av: Frida

vad skönt det känns när jag vet att du har det bra gumman! me miss you!

2008-10-11 @ 14:52:15
URL: http://givemefuel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0